Περιγραφή

Ένα καλό σύστημα υπερπλήρωσης – turbo για να είναι πραγματικά αποδοτικό πρέπει να έχει άρτια κατασκευασμένο δίκτυο downpipe & uppipe.

To uppipe είναι η σωλήνα υψηλής αντοχής που συνδέει την πολλαπλή εξαγωγής καυσαερίων (χταπόδι εξαγωγής) του κινητήρα με την εισαγωγή θερμού αέρα της τουρμπίνας (turbo). Η σύνδεση γίνεται με λεία μεταλλική επιφάνεια (πλακάκι) που προσαρμόζεται με βίδες πάνω στο αντίστοιχο πλακάκι του turbo με την βοήθεια μεταλλικής φλάτζας. Είτε πρόκειται για εργοστασιακό ή στοκ turbo, η τέλεια εφαρμογή του uppipe με το πλακάκι του turbo είναι κρίσιμη για την σωστή ροή των καυσαερίων, την ομαλή μεταφορά της θερμότητας αλλά και την απόδοση του κινητήρα. Η ομάδα μας εδώ και πολλά χρόνια κατασκευάζει χειροποίητα UPPIPES με τέλεια εφαρμογή σε οποιοδήποτε turbo και χταπόδι εξαγωγής. Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε!

Το downpipe είναι η σωλήνα που συνδέει την έξοδο καυσαερίων της τουρμπίνας με τον καταλύτη ή τον προ-καταλύτη του συστήματος εξάτμισης. Και σε αυτή τη περίπτωση τόσο το πλακάκι του downpipe όσο και η σωστή διάμετρος & γεωμετρία της σωλήνας καθορίζουν την ομαλή απελευθέρωση των καυσαερίων με ταυτόχρονη μείωση της θερμοκρασίας, καθώς και την απόδοση του turbo σας. Η ομάδα μας μπορεί κατασκευάσει το downpipe που εφαρμόζει ακριβώς στο σύστημα του αυτοκινήτου σας είτε με αγωνιστικό ελεύθερο ή με απλό – συμβατικό καταλύτη.

Τόσο τα uppipe όσο και τα downpipe σχεδιάζονται πάνω στο αυτοκίνητό σας και κατασκευάζονται / διαμορφώνονται στο χέρι με δικό μας ιδιόκτητο εξοπλισμό. Τα υλικά μας είναι άριστης ποιότητας πλακάκια & σωλήνες stainless steel ή aluminum steel καθώς και φλάντζες για όλες τις προδιαγραφές αντοχής: από συμβατικά έως και αγωνιστικά αυτοκίνητα. Η μεγάλη εμπειρία μας και πολυάριθμες τοποθετήσεις μας δίνουν τη σιγουριά ότι η κατασκευή μας θα είναι αυτό που αναζητούσε το turbo σας.

Συζητήστε μαζί μας τους στόχους και τις απαιτήσεις σας και θα φτιάξουμε το όχημά σας όπως το ονειρεύεστε.

Τιμολόγηση

Καταλύτες Από 79.95€
© Copyright 2019 Maxmout exhausts